A kelt tésztából készült, hagyományos sváb sós pekeskifli akkor a legfinomabb, amikor éppen kijön a sütőből. A két vége ropogós, a közepe puha, meleg, és az egész illatozik a tetején megpirult köménytől. Április 11-én délelőtt bárki kóstolhat ilyen friss kiflit a Palkonyha udvarán, ahol a HúSVÉT keretében többek között a pekeskifli.blog is vendég lesz. Sőt, akinek kedve van, bátran besegíthet a kiflitekerésben is.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.